T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Şehit Astsubay Salim Uçar Ortaokulu

Belediye Başkanımızdan Öğretmenler Günü Ziyareti

Belediye Başkanımız İsmail İNAM okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü´nü kutladı.

Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam , beraberindekilerle  , 24 Kasım Öğretmenler Gününde okulumuzda görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek , öğretmenler gününü kutladılar ve kendilerine   çiçek takdim ettiler.

Daha sonra okulların  öğretmenler odasında öğretmenlerle bir süre  sohbet eden heyet,  okullarda görev yapan öğretmenlerin  öğretmenler gününü kutlayarak kendilerine çiçek takdim etti. Perşembe Belediye Başkanı İnam, eğitim kurumlarında öğretmenlere hitaben  yaptığı konuşmalarda; eğitim öğretime  çok önem veren bir insan olduğunu belirterek, “Eğitim öğretim olmadan bu memleketin kalkınması mümkün  değil. Bunu da sizler başaracaksınız. Sizlere güveniyoruz. Okullarımızın ne ihtiyacı varsa belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Belediyemizin kapısı  her zaman sizlere açık. Gelin çayımızı için, sohbet edelim. Sizlerinde deneyimlerinden  fikirlerinden yararlanmak isteriz.  Hep beraber Perşembemizi daha iyi yerlere getirmeye çalışalım.” şeklinde konuştu.

 

Okul müdürümüz  ve öğretmenlerimiz de  heyete çay ve çikolata ikram ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ettiler. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.11.2014 - Güncelleme: 13.04.2017 10:32 - Görüntülenme: 1203
  Beğen | 0  kişi beğendi