ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Şehit Astsubay Salim Uçar Ortaokulu

Nis

Gazilerimiz, vatan ve millet sevgisiyle dolu bir buluşma için okulumuzu ziyaret etti. Gazilerimiz, öğrencilerimize yaşadıkları deneyimleri anlatarak tarih ve vatan sevgisi konusunda önemli mesajlar verdi.

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda Çanakkale Zaferi  ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.

Ock

Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarında görev yapan öğretmenlere; "Milli Eğitim Bakanlığı Personeline Başarı, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül Verilmesine Dair Yönerge "ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 122 nci maddesi gereğince Üstün Başarı belgesi verilenlere, merkezde bağlı veya ilgili bakan ve illerde valiler tarafından uygun görülmesi hâlinde en yüksek Devlet memuru aylığının % 200’üne kadar ödül verilir denilmektedir.

Ara

Enerjinin etkin kullanılması, enerji israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi, enerji tüketimlerinde çevrenin korunması için enerji kaynaklarında ve enerji

kullanımında verimliliğinin artırılması 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanununda yer almaktadır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümü okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni 14.06.2023 Çarşamba  günü gerçekleşti. Törene  Okul Müdürümüz Mustafa YILMAZ, okul öğretmenlerimiz, veliler, misafirler ve öğrenciler katıldı.

Haz

İlçemizde 2022-2023 eğitim öğretim yılı içinde Çaycuma Tasarlıyor & Kodluyor  Projeleri kapsamında ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan sergiye toplam 6 proje ile katılım gerçekleştirdik.

May

29/05/2023 ile 16/06/2023 tarihleri arası okulumuz  tarafından atık kağıt toplama kampanyası başlatılmıştır.

Ock

Okulumuzda öğretim gören öğrenciler bugün itibariyle yarı yıl tatiline girdi.

İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Göze ve protokolün katılımıyla karneleri verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ölümünün 84. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık.

Haz

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni 15.06.2022 Çarşamba günü gerçekleşti. Okulumuzdan 52 öğrencinin mezun olduğu törene, Perşembe Belediye  Başkanı İsmail İNAM,  Okul Müdürümüz Mustafa YILMAZ, okul öğretmenleri, veliler, misafirler ve öğrenciler katıldı.

Haz

Okulumuzda, Teknoji ve Tasarım Öğretmenimiz  Döndü Çağla Akgün önderliğinde okul bahçemizde  "Tasarım ve Görsel Sanatlar Şenliği"ni gerçekleştirdik.

May

İlçemizde 2021-2022 eğitim öğretim yılı içinde "KODLAZON ve Çaycuma Tasarlıyor" Projeleri kapsamında ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan sergiye toplam 4 proje ile katılım gerçekleştirdik.