Şehit Astsubay Salim Uçar Ortaokulu

Perşembe Beldesi Hacıkadı Mah. İsmail Durdu Cad. No1 Çaycuma / ZONGULDAK
Vizyon
Şehit Astsubay Salim Uçar Ortaokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; bölgenin en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
Saatler
08:50 ders saati başlama, 12:15-12:55 40 dakika öğle tatili, 15:25 ders saati bitiş
Karayolu
Zonguldak/Çaycuma/Perşembe Kasabası