Mrt

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail BAŞ başkanlığında, İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü İsmail Çelebi´nin de  katılımıyla  Çaycuma'daki mevcut tüm ortaokul müdürleri ile okulumuz ev sahipliğinde istişare toplantısı yapıldı.

İLÇEMİZDEKİ KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİK

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde TEMA Vakfı okulumuzda fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü'nün 101. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

01-07 Mart 2022 tarihleri arası Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak deprem tatbikatı yapılmıştır. 04.03.2022 tarihinde 11.30'da gerçekleştirdigimiz deprem tatbikatinda "Afete Hazırlık Kulübü" öğretmen ve öğrencileri etkin bir rol almışlardır.

Ock

Verimliliğin tasarruftan farkı, verimlik akılcı enerji kullanım yöntemleri üzerine odaklıdır, tasarruf ise enerji kullanımını en aza indirme odaklıdır diyebiliriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ölümünün 83. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Kas

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri öğrencilerimize uygulamalı trafik eğitimi verdi

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıldönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

OKULUMUZDA TEMA-TEGV İŞBİRLİĞİ İLE PROJE TOPLANTISI YAPILDI

Eyl

Çaycuma  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Muharrem YOL ile birlikte öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin moral motivasyonunu yükseltmek, yapılan çalışmaları yerinde görmek, talep, ihtiyaç ve sorunları tespit etmek amacıyla Okulumuzu ziyaret ettiler.

"TELAFİDE BEN DE VARIM" PROGRAMI USUL VE ESASLARI YAYINLANDI

Okul binamız ve bahçemiz beş adet projektör led ile aydınlatıldı.

LGS Mayıs Ayı Örnek Sorularını aşağıda yer aln linklerden indirebilirsiniz.

Okul bahçemize oturma alanı yapıldı.