Ock

Okulumuzda Verem Savaş Haftasi Etkinliği kapsaminda İlçe sağlık müdürlüğü ekiplerince bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" sebebiyle okulumuzda sınıflar bazında çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.

Ara

Zonguldak Valiliği ile Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) arasındaki ´Diyabet ve Obezite Tespiti ve Mücadele Eylem Planı´na dair imzalanan protokol çerçevesinde okulumuz öğrencilerinin Diyabet ve Obezite taramaları başladı.

Kas

İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerince okulumuzda 112 Acil Hizmetlei Tanıtım Semineri gerçekleştirildi.

Kas

Olumsuz hava koşulları  nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerini 2 Kasım 2017 Perşembe günü gerçekleştirildik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında  Beldemizde çelenk sunma töreni düzenlenerek kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Ekm

Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi kapsamında okulumuzda Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonuçlarına göre 7-A sınfı Öğrencilerimizden Sudenaz DEMİRCİ 106 oy alarak Okul Öğrenci Meclisi Başkanı seçildi.

Nis

23 Nisan Milli Egemenlik Çocuk Bayramı  Şehit Astsubay Salim Uçar İlkokulu´muzun hazırlamış olduğu programla çoşkuyla kutlandı.

Nis

ENSAR Vakfı Çaycuma Şubesi 8. Sınıflar TEOG Sınavlarına hazırlık deneme sınavı için destekte bulundu.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 78. Yıldönümünde okulumuzda törenle anıldı.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı kutlama programı etkinlikleri 28 Ekim Cuma günü yapılan çelenk töreninin ardından, 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 10.00’dan itibaren okul bahçemizde devam etti.

Ekm

Okul Aile Birliği genel kurulu ve veli toplantılarımız 29/10/2016 günü gerçekleştirildi.

Ekm

Öğrenci Meclisi Başkanlığına  7/B sınıfından Yusuf ILGIN seçildi.

Eyl

19 Eylül´de başlayan 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk haftasında, okulumuzda, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma“ temasıyla  etkinlikler yapılıyor.

Ekm

Cumhuriyet Bayramını okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.