Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TOSUN, İl geneli ilkokul, ortaokul, lise okul müdürlerinin katılımıyla çevrimiçi toplantı yaptı.

Sevgili Öğrencilerimiz,

15 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren getirilen tedbirler kapsamında okulumuz bünyesinde herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır. 8. sınıflarımız 22 saat yüz yüze eğitime, 5-6-7. sınıf öğrencilerimiz ise uzaktan eğitime aynen devam edecektir.

Ders programımız da aynı şekilde kullanılmaya devam edecektir.

Tedbirlerimizi alıp kurallara uymaya devam edelim.

Nis

07 Nisan 2021 Çarşamba günü okulumuzda dezenfektasyon çalışmaları yapıldı.

Nis

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla "Yayalar Kırmızı Çizgimiz" Programı, Türkan Yamantürk İlkokulunda gerçekleştirildi.

Mrt

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik sunulan dördüncü soru paketi ile birlikte paylaşılan soru sayısı 1000'i aştı. Mart ayı örnek soruları ile beraber bugüne kadar 1.015 örnek soru, 8. sınıf öğrencilerinin erişimine açılmış oldu.

BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI E-BROŞÜRLERİ YAYINLANDI

Nis

23 Nisan Milli Egemenlik Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 98.nci yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Perşembe Beldemizde´de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart  Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıldönümü Kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü okulumuzda kutlandı.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda 15 Şubat 2018 Perşembe günü 10:00-15:00 saatleri arasında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Şbt

05 Şubat 2018 Pazartesi Günü Bilişim Teknolojileri sınıfımızda Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni Reşat KIZILÖZ tarafından öğretmenlerimize yönelik E-müfredat bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Ock

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu tamamlandı, öğrencilerimize karneleri ve başarı belgeleri dağıtıldı.

Ock

Okulumuzun belirli noktalarında  kutular konularak kapak toplama kampanyası başlatıldı.

Ock

15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 10:00-15:00 Okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenlenecek.